Meny Lukk

VILLE AS er en entusiastbutikk med et spisset varesortiment og fokus på rå personlig service. Vi har mange års ekspertise og erfaring med sykler, deler og utstyr.
Men først og fremst er vi syklister – og har derfor et brennende ønske om å gi deg de villeste opplevelsene, gjennom det råeste utstyret som vi selv bruker!

Noen av merkene vi leverer er:
Burgtec, Santa Cruz, Rocky Mountain, Whyte Bikes, Transition, Mondraker og Ibis.

Vi er i tillegg importør og distributør av Burgtec i Norge og Sverige, så disse varene finner du også hos flere av våre samarbeidspartnere:
Blant annet; Mikes Bikes, Flytsti, Sykleriet, og flere andre forhandlere på vei for 2021.

Ønsker du å bli forhandler av Burgtec? Send oss en mail da vel!

I tillegg til salg av sykler og utstyr, tilbyr vi også utleie av elsykler både til bedrifter og privatpersoner. Så hvis du har lyst til å kose deg en dag alene, eller ta med deg noen venner, familie, eller kanskje bedriften din – skreddersyr vi pakker for nettopp dette. Alt fra dagsturer i marka til en helg med topptur til fjells med mat og overnatting!

Ofte stilte spørsmål:

Leverer dere sykler hjem på døra i Oslo og omegn?

Ja, vi leverer sykler hjem på døra på hele Østlandsområdet! Typisk innen en times avstand fra våre base i Drammen. Men også lenger etter avtale. Da tar vi full gjennomgang av sykkelen med alt av oppsett slik at du er klar til første tur. Ta gjerne kontakt med oss om du holder til lenger unna, eller ønsker mer info.

Hva hvis jeg bor på den andre siden av landet?

Vi sender sykler over hele landet. Da vil sykkelen først bli montert og nøye satt opp til deg etter en konsultasjon med oss. Så vil den delvis demonteres (typisk av med styre og fremhjul) og pakkes ned for sending. Vi guider deg så gjennom prosessen etter du mottar pakken fra oss, slik at du er trygg på alt er bra til den første turen på ny sykkel.

Hvordan type sykler fører dere?

Vårt hovedfokus og ekspertise ligger i sykler til bruk i skogen. Så i hovedsak elsykkel / emtb, stisykkel, endruosykkel, xc / cross country, vanlig terrengsykkel / hardtail, grussykkel / gravel, downhillsykkel / utforsykkel, og til og med BMX og dirt-sykkel.

Men vi leverer også barnesykler, hybridsykler, pendlersykler, landeveissykler og mye annet.