Meny Lukk

ENTUSIASME   |   LIDENSKAP   |    FAGKUNNSKAP

Ville Sykler er bygget på lidenskap for sykkel og sykkelfaget og er etablert for å hjelpe deg til en litt villere sykkelopplevelse. Vi leverer personlig service og én-til-én kundebehandling – enten hjem på døren, eller der-du-ønsker.

Det spiller ingen rolle hvilket nivå du er på, om du skal kjøpe din aller første sykkel, eller om du bare er fysen på noe nytt og spennende! Kanskje drømmer du om et nytt selvbygg med bare håndplukkede deler? Eller bare noen enkle råd og vink?

Vi gir deg forslag til forbedringer på sykkel og utstyret du har fra før av, demperoppsett, tilbyr test av nye produkter, så vel som tips til teknikk og trening for å bli en litt villere rytter enn du var i går.

Vårt konsept baserer seg på at du booker en uforpliktende én-til-én konsultasjon. Enten om det er en enkel telefonsamtale, epost, eller om vi møtes der-du-ønsker, hvor vi sammen finner rett utstyr eller tips til veien videre.

Leverer vi sykkel hjem til deg, tar vi også en nøye gjennomgang av hele sykkelen med demperoppsett, dekktrykk, og alt annet du måtte lure på. Slik at alt du trenger å tenke på er å komme deg raskest mulig ut på tur.

I vår nettbutikk vil du i hovedsak finne sykler, men også et spisset sortiment på det vi mener er det noe av det bedre utstyret til denne sporten. Vi er syklister selv og er her først og fremst til å hjelpe andre til en litt villere hverdag.

Uansett hva du måtte lure på, er vi er her for deg! Vi leverer personlig service og brukeropplevelser på hele Østlandsområdet.

KONTAKTINFO

Ville AS
Org nr 925 080 721
post@villesykler.no
+47 41 41 11 75
DRAMMEN