Meny Lukk

Leverer dere sykler hjem på døra i Oslo og omegn?

Ja, vi leverer nye sykler hjem på døra på hele Østlandsområdet! Typisk innen en times avstand fra våre base i Drammen. Men også lenger etter avtale. Ta gjerne kontakt med oss om du holder til lenger unna, eller ønsker mer info.

Hva hvis jeg bor på den andre siden av landet?

Vi sender sykler for kjøp kostnadsfritt over hele landet. Da vil sykkelen først bli montert og nøye satt opp til deg etter en konsultasjon med oss. Så vil den delvis demonteres (typisk av med styre og fremhjul) og pakkes ned for sending. Vi guider deg så gjennom prosessen etter du mottar pakken fra oss, slik at du er trygg på alt er bra til den første turen på ny sykkel.

Hva med service og vedlikehold på sykler?

Vi tar ansvaret for service på alle sykler for våre kunder. Vi gjør det aller meste av service og vedlikehold selv, i tillegg samarbeider vi med gode servicepartnere vi også bruker ved behov. Du som kunde forholder deg kun til oss uansett, og vi tilbyr både henting og levering av sykler til og fra service. I tillegg kan mindre reparasjoner utføres fra servicebil der-du-ønsker. For kunder på andre steder i landet vil vi være behjelpelig med å finne en god servicepartner til deg.

Hvilke merker kan dere levere?

Vi leverer sykler fra Santa Cruz, Rocky Mountain, Whyte Bikes, Transition, Mondraker, med flere. Vi har noen utvalgte sykler i vår nettbutikk, men leverer alle modeller og typer fra overnevnte merker, så hyl ut om du ikke finner det du leter etter!

Hvordan type sykler fører dere?

Vårt hovedfokus og ekspertise ligger i sykler til bruk i skogen. Så i hovedsak elsykkel / emtb, stisykkel, endruosykkel, xc / cross country, vanlig terrengsykkel / hardtail, grussykkel / gravel, downhillsykkel / utforsykkel, og til og med BMX og dirt-sykkel.

Men vi leverer også barnesykler, hybridsykler, pendlersykler, landeveissykler og mye annet.

Kan jeg bestille andre ting via dere?

Ja, klart det! Vi leverer alt til sykkel og til syklisten, vi har et lett utvalg i vår nettbutikk, men bestiller også det meste annet fra kjente merkevarer for våre kunder. Alt i fra hjelm, beskyttelse og bekledning, til oppgradering på sykkel som pedaler, dekk, styre, stem, bremser, gir, sete, holker osv. Fortell oss hva du ønsker så fikser vi det!